Financieel

Optie1:

Sponsoring

Stichting Nationale Feestdagen Bergschenhoek organiseert ieder jaar ter gelegenheid van Koningsdag en om de 5 jaar ter gelegenheid bevrijdingsfeest evenementen en activiteiten. Om deze activiteiten voor iedereen mogelijk te maken heeft Stichting Nationale Feestdagen de steun nodig van sponsors, uw steun dus. Want alleen met de subsidie vanuit de gemeente redden wij het niet.
Sponsor mogelijkheden

Qua sponsoring zijn er diverse mogelijkheden, hieronder lichten we ze graag toe:

Éénmalige financiële bijdrage
U bepaalt zelf welk bedrag u ons wil sponsoren. Bij aanlevering van uw logo/naam/beeldmerk plaatsen wij deze op onze site. Graag maken wij u erop attent, dat als u € 150,- of meer sponsort, u ook op het Led-scherm komt te staan. Meer weten over het Led-scherm? Kijk gauw onder tab-blad Led-Scherm.

Sponsoring attractie
In overleg met het Attractie-comité kunt u overwegen om een attractie te sponsoren. De kosten zijn daarbij afhankelijk van het soort attractie. Indien u een vlag/bord heeft en ter beschikking stelt kan deze bij de attractie komen te staan. Verder zal uw naam op onze site worden vermeld en rouleert uw naam de gehele dag op het Led-scherm.

Vuurwerkshow
Op de avond voor Koningsdag open we na de lampionnenoptocht traditie getrouw de komende feestelijke dag met een spectaculaire vuurwerkshow. Dit spetterende evenement kunt u sponseren, waar wij uiteraard bekendheid aan zullen geven. Daarbij komt uw naam/logo op onze site en op het Led-scherm. De kosten voor een vuurwerkshow bedragen tussen de € 2.000,- en € 3.000,-
Hoe word ik sponsor?
Vul hier het contact formulier in, met daarbij duidelijk uw voorkeur qua sponsoring. De sponsoring zal dan contact met u opnemen, om de sponsoring verder met u te bekijken / uit te werken.

Optie 2:

Ledscherm

Ieder jaar staat op de Vlashoeck een ledscherm.
Op deze wijze kunnen wij uw sponsoring/bijdrage op ludieke wijze bekend maken aan ons publiek.
Samen met de andere sponsoren rouleert dan uw beeldmerk/naam/logo gedurende de gehele Koningsdag op het scherm.
Wij vragen daarbij wel aan de sponsor om het beeldmerk/logo/naam/actie aan te leveren en deze dienen aan onderstaande specificaties te voldoen.

De specificaties voor het logo op het LED scherm zijn :
640 x 384 pixels (of groter)
(Zorg wel dat de letters niet te klein zijn anders zijn ze niet te lezen op het Led-scherm) Mochten wij geen logo’s meegezonden krijgen en bent u al eerder sponsor geweest,
dan zullen de bestaande logo’s van de vorige keer worden gebruikt.
– Bij twijfel kunt u altijd het logo bij ons opvragen.
– Als we geen logo hebben zullen we u daarom vragen.
– Wij zijn niet verantwoordelijk voor het gebruik van verkeerde logo’s,
en kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gehouden.

Vragen?
Heeft u nog vragen over het Led Scherm of wil op het ledscherm? , dan kunt u mailen (met vermelding Led-scherm) naar ledscherm@snf-bergschenhoek.nl
Wij zullen dan snel contact opnemen.

Optie 3:

Donaties/Donateurs

Stichting Nationale Feestdagen Bergschenhoek is volledig afhankelijk van een gemeentelijke subsidie (beperkt) en van giften/donaties van ondernemers en inwoners van Bergschenhoek. U begrijpt dus dat wij elke donatie goed kunnen gebruiken en dat wij (en uw medebewoners) u voor elke donatie ontzettend dankbaar zijn.
Elke donateursbijdrage geeft ons de mogelijkheid om ieder jaar wat te betekenen voor jong en oud in Bergschenhoek en omgeving en een geweldig feest neer te zetten.

Donateur worden?

Door een storting te doen op rekeningnummer: NL33RABO0106600230 t.n.v. Stichting Nationale Feestdagen Bergschenhoek, bent u al een donateur en draagt u dus bij aan een geweldig jaarlijks terugkerende traditie.

Vragen?
Heeft u vragen inzake donateurs. U kunt deze stellen via het contactformulier of mail naar Info@snf-bergschenhoek.nl en wij nemen snel contact met u op.