Het Team

Wij zijn een enthousiaste groep vrijwilligers (Het Team) die samen het comité vormen van Stichting Nationale Feestdagen Bergschenhoek, ofwel SNF Bergschenhoek. In de volksmond worden we ook wel het “Oranjecomité” genoemd. Wij organiseren jaarlijks het Koningsdag feest en om de 5 jaar ook het Bevrijdingsdag feest voor heel Bergschenhoek en omstreken. De dagen waarop tradities in ere worden gehouden. Maar ook dagen waar elk jaar gestreefd wordt naar innovatie, door met de tijd mee te gaan en mensen te betrekken.

Graag stellen wij ons aan u voor:

Gerda

Gerda

Voorzitter/Sponsoring

Mijn naam is Gerda v.d. Berg. Geboren en getogen Bergschenhoekse. Sinds 2016 ben ik de voorzitter van Stichting Nationale Feestdagen-Bergschenhoek. De stichting spreekt mij aan door de Koningsdag viering (het dorpsfeest gevoel) en ook de gedenkmomenten op 4 en 5 mei. Het enthousiasme van de vrijwilligers, die ons daarbij helpen en de grote aantallen bezoekers toont duidelijk aan dat hier behoefte aan is! Naast het voorzitterschap, houd ik mij ook bezig met het vinden van sponsors (sponsorcommissie), netwerken (pr commissie), en spring ik bij waar nodig.

Marieke

Marieke

Penningmeester/The voice

Hoi, ik ben Marieke Huurman en al mijn hele leven woonachtig in Bergschenhoek. Ik vind het heel leuk om deel uit te maken van het team dat ieder jaar weer zijn uiterste best doet om een heel mooi feest te organiseren met Koningsdag en natuurlijk ook ons respect te betuigen bij de dodenherdenking op 4 mei.

Richard

Richard

Secretaris/Website

Vanaf 2016 draai ik al mee in het team. Eerst als webdesigner en manusje van alles. Vanaf de voorbereiding voor Koningsdag 2018 hou ik me vooral bezig met het Secretariaat en de Collecte. Ook doe ik nog steeds de website en zal ik waar nodig mijn handen uit de mouwen steken om bij te springen.

Stefan

Stefan

Kramen/Techniek

Hallo allen, Ik ben Stefan en sinds 2016 verbonden aan het oranje comité, ik houd mij bezig met het organiseren van de braderie en alle randzaken daaromheen. Dus wil je een kraam? Mail mij! Daarnaast ben ik bijna mijn hele leven woonachtig in het mooie Bergschenhoek en in het dagelijks leven werk ik op een productontwikkeling afdeling.

Dennis

Dennis

Pr/Sponsoring/Techniek

Sinds 2015 actief binnen SNF Bergschenhoek. Onder andere verantwoordelijk voor de PR/social media, programmaposter sponsoring, technische uitvoering van het feest en ondersteuning bij kramen. Verder gelukkig getrouwd met Wendy en trotse papa van twee prachtige dochters. Een manusje van alles, aanpakker, sportief/creatief, samenwerken en dus een echte teamplayer. Op naar mooie dagen en fantastische herinneringen.

Wendy

Wendy

Attracties

Binnen de commissie medeverantwoordelijk voor de activiteiten op Koningsdag. Verder verricht ik diverse hand- en spandiensten binnen ons geweldige team waar dat nodig is. Ben een echt gezelschapsdier, gedreven, ambitieus en dat alles met een positieve drive. Getrouwd met Dennis en mama van twee kanjers van meiden.

Eelco

Eelco

Sponsoring

Samen met mijn vriendin en dochter woon ik in Bergschenhoek en ben sinds 2017 aangesloten bij het team van vrijwilligers om van Koningsdag een groot feest te maken. Ik ben altijd wel in voor een feestje dus ik vind het geweldig om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Ik houd me voornamelijk bezig met de sponsoring en de contacten met de gemeente. Op de dag zelf zal ik overal bij springen waar het nodig is.

Jose

Jose

Kleedjesmarkt

Naomi

Naomi

Sponsoring

Jeddy

Jeddy

Kramen/Techniek