Over ons

Wij zijn een enthousiaste groep vrijwilligers die samen het comité vromen van Stichting Nationale Feestdagen Bergschenhoek, ofwel SNF Bergschenhoek. In de volksmond worden we ook wel het “Oranjecomité” genoemd. Wij organiseren jaarlijks het Koningsdagfeest en om de 5 jaar ook het Bevrijdingsdag feest voor heel Bergschenhoek en omstreken. De dagen waarop tradities in ere worden gehouden. Maar ook dagen waar elk jaar gestreefd wordt naar innovatie, door met de tijd mee te gaan en mensen te betrekken.

Graag stellen wij ons aan u voor:

Gerda van de Berg

Mijn naam is Gerda v.d. Berg. Geboren en getogen Bergschenhoekse. Sinds 2016 ben ik de voorzitter  van Stichting Nationale Feestdagen-Bergschenhoek. De stichting spreekt mij aan door de Koningsdag viering (het dorpsfeest gevoel) en ook de gedenkmomenten op 4 en 5 mei. Het enthousiasme van de vrijwilligers, die ons daarbij helpen en de grote aantallen bezoekers toont duidelijk aan dat hier behoefte aan is! Naast het voorzitterschap, houd ik mij ook bezig met het vinden van sponsors (sponsorcommissie), netwerken (pr commissie), en spring ik bij, in andere commissies, waar nodig.

 Marieke Huurman

 

 

Hoi, ik ben Marieke Huurman en al mijn hele leven woonachtig in Bergschenhoek. Ik vind het heel leuk om deel uit te maken van het team die ieder jaar weer zijn uiterste best doet om een heel mooi feest te organiseren met Koningsdag en natuurlijk ook ons respect te betuigen bij de dodenherdenking op 4 mei.

Dennis Zegers

Sinds 2015 actief binnen SNF Bergschenhoek. Onder andere verantwoordelijk voor de PR/social media, programmaposter sponsoring, technische uitvoering van het feest en ondersteuning bij kramen. Verder gelukkig getrouwd met Wendy en trotse papa van twee prachtige dochters. Een manusje van alles, aanpakker, sportief/creatief, samenwerken en dus een echte teamplayer. Op naar mooie dagen en fantastische herinneringen.

Wendy Zegers

Binnen de commissie medeverantwoordelijk voor de activiteiten op koningsdag. Verder verricht ik diverse hand- en spandiensten binnen ons geweldige team waar dat nodig is. Ben een echt gezelschapsdier, gedreven, ambitieus en dat alles met een positieve drive. Getrouwd met Dennis en mama van twee kanjers van meiden.

Stefan Mesker

 Ik ben verantwoordelijk voor de kramen en de technische dienst.