Sponsoring

Sponsoring

Stichting Nationale Feestdagen Bergschenhoek organiseert ieder jaar ter gelegenheid van Koningsdag en om de 5 jaar ter gelegenheid bevrijdingsfeest evenementen en activiteiten. Om deze activiteiten voor iedereen mogelijk te maken heeft Stichting Nationale Feestdagen de steun nodig van sponsors, uw steun dus. Want alleen met de subsidie vanuit de gemeente redden wij het niet.
Sponsor mogelijkheden

Qua sponsoring zijn er diverse mogelijkheden, hieronder lichten we ze graag toe:

Éénmalige financiële bijdrage
U bepaalt zelf welk bedrag u ons wil sponsoren. Bij aanlevering van uw logo/naam/beeldmerk plaatsen wij deze op onze site. Graag maken wij u erop attent, dat als u € 150,- of meer sponsort, u ook op het Led-scherm komt te staan. Meer weten over het Led-scherm? Kijk gauw onder tab-blad Led-Scherm.

Sponsoring attractie
In overleg met het Attractie-comité kunt u overwegen om een attractie te sponsoren. De kosten zijn daarbij afhankelijk van het soort attractie. Indien u een vlag/bord heeft en ter beschikking stelt kan deze bij de attractie komen te staan. Verder zal uw naam op onze site worden vermeld en rouleert uw naam de gehele dag op het Led-scherm.

Vuurwerkshow
Op de avond voor Koningsdag open we na de lampionnenoptocht traditie getrouw de komende feestelijke dag met een spectaculaire vuurwerkshow. Dit spetterende evenement kunt u sponseren, waar wij uiteraard bekendheid aan zullen geven. Daarbij komt uw naam/logo op onze site en op het Led-scherm. De kosten voor een vuurwerkshow bedragen tussen de € 2.000,- en € 3.000,-
Hoe word ik sponsor?
Vul hier het contact formulier in, met daarbij duidelijk uw voorkeur qua sponsoring. De sponsoring zal dan contact met u opnemen, om de sponsoring verder met u te bekijken / uit te werken.